Kategori: Servering

WEBSHOP

Hem » Webshop » Servering
Nordiska servettringar i naturgarvat läder

Servettringar

Nordiska servettringar i naturgarvat läder!  Servettringar i ljusbrunt naturgarvat läder som passar perfekt för den finare middagsdukningen! Servettringarna passar till både tyg-eller…
LÄS MER

I Lauki's webshop hittar du en blandning av handgjord dekorativ inredning så som ljusstakar och ljuslyktor, diverse väggdekor och fotoprints. Här hittar du också produkter till servering - bland annat handgjorda servettringar i naturgarvat läder, tallriks- och glasunderlägg gjorda av ren ull. Alla produkter har sin egen unika färg, form och uttryck - materialen som används är renhorn, björk, stål, järn, ull och ljus. Allt handtillverkat och med fokus på att återbruka från naturen! Här finns även lampor och belysning, gjorda av material så som stål, järn, ull och ljus.  

Uttrycken i de olika hantverken får tala för sig själv, och gör varje hantverk unikt. Kom närmare vintern, skogen och bergen med unika kreationer från Norrland. Grundaren av Lauki Design, Johanna Funck, har sitt hjärta fastfruset i Torneälven och hittar sin inspiration i naturen norr om polcirkeln - bland träden, kylan, värmen, renarna och vackra öppna landskap. Med ett arbete ute på vägarna ges daglig inspiration till sitt skapande.

© 2018 LAUKI